KNJIGA BRZO CITANJE PDF

Brzo citanje knjiga pdf Taiwan Holdings Limited, Taiwan Branch (Address: 14F, No. 66 Sanchong Rd, Nangang District, Taipei, , Taiwan). Roman Zajedno sami je neobična knjiga, napisana nasuprot mnogim . i teška za čitanje, zbog toga što sam morala da prekidam čitanje vrlo brzo nakon što bih . Smatram ovu aplikaciju sa hiljade knjiga za slušanje super jer sad mogu čak i kućnog posla malo uraditi a da ne crknem od dosade.

Author: Turn Tuktilar
Country: Bolivia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 21 August 2009
Pages: 439
PDF File Size: 7.81 Mb
ePub File Size: 11.55 Mb
ISBN: 825-2-81828-204-3
Downloads: 35664
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dujas

Feb 05, Dusko Lazanski rated it it was ok. I mislim da je sposoban i pametan i da radi dobre stvari i zato i ne vidim razlog ovog “namenskog” pisanja. Mnogo razlicitih karaktera na jednom mestu. Istina je na kraju puta To see what your friends thought of this book, please sign up. Knjigs and try again. Feb 20, Ivana added it. Riad rated it it was amazing Oct 25, Zahteva paznju i koncentraciju – ne kazem da se ne moze citati usputno, ali propusticete poente na koje se moze naici.

Neke delove vidim kao preistaknute i preisfantazirane Open Preview See a Problem? Cini mi se kao da je u nekim trenucima bas preterao sa metaforama i fantazijama.

  LOS RELAMPAGOS DE AGOSTO DE JORGE IBARGUENGOITIA PDF

Kao niz kratkih prica i pouka: Kao da pokusava na silu da bude neshvaceni umetnik. Want to Read Currently Reading Read. Kao da pokusava na silu da bude neshvace Ocekivao knhiga vise od Marchela.

Trivia About Zajedno sami. Paperbackpages. Melis Saletovic rated it it was amazing Jun 16, Dylan Knjigga, ali knjiga. Trebalo mi je vremena da krenem i da se naviknem na stil pisanja. Sve bi to bolje zvucalo i ne bi izgledalo isforsirano u pesmama. This review has been hidden because it contains spoilers. Cela forma i kompozicija mi kad sve sagledam izgledaju lose, ali opet kazem, maybe it’s just me.

Читање књига

Bleu rated it it was amazing Jan 31, Ako ga ne znate – upoznajte se. A znali bi, sve bi im bilo jasno kad bi se samo sreli Jan 04, Ksenija rated it really liked it. This book is not yet featured on Listopia. Feb 27, Nikola Alokin rated it it was ok. No ne odustaj, knjiga je zaista dobra. Jun 19, Sladjana Savic rated it it was amazing. Postavka romana, okvir u kom se radnja odvija, sjajna je.

Lists with This Book. Nov 16, Milena Stojanovic rated it it was amazing.

Ali kad pogledam na knjigu kao na celinu, it’s not that deep. Na nekoliko mesta je upravo kvalitet forme obrnuto proporcionalan kvalitetu iznetih ideja.

  EL RIZO ROBADO ALEXANDER POPE PDF

Zajedno sami by Marko Šelić

Ima on dosta sjajnih metafora i obozavam nacin na koji kratke price umece u glavnu radnju. Kao da je ona poruka koju salje kroz svoje pesme samo lose formirana brzi celinu pod nagonom da izgleda kao ‘umetnik’. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Takodje, dosta nestandarno pokusava da posalje neku poruku citaocu. Quotes from Zajedno sami. I dalje stojim pri tome.

Bojana Nastoski rated it really liked it Dec 28, Svakako preporucujem, doduse, ljudima koji mogu da podnesu i neke teze scene. Go home, Marko, you’re drunk.

Besplatne e-knjige

Emina3 rated it really liked it Sep 16, Ipak, na momente mi je pisanje i odredjene metafore preterano. Dec 05, Ramona knjigz it it was amazing.

Thanks for telling us about the problem. Feb 23, Jelena rated it liked it Shelves: Chabal rated it it was amazing Aug 26,